Филтриране по

Цена

Цена

  • 4,00 лв. - 38,00 лв.

Марка

Марка

Special Products
Special Products
Кафе
Кафе
Grid
List

Налични са 19 продукта.

Grid
List
Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Активни филтри

Лаваца крема долче/лунго...
  • Нов
Кафе
Lavazza Blue Caffe капсули 100% Арабика Лунго крем за балансиран, чубрив, кремообразен, гладък допир, но с докосване на конфитюр, характерни за този асортимент. Кафевите капсули са направени специално за кафемашините Lavazza Blue, тази уникална система осигурява всеки път перфектната доза кафе.
38,00 лв. Цена
Лаваца еспресо интенз...
  • Нов
Кафе
Интензо капсула Лаваца е най-силна за събуждане сутрин с високо количество на кофеин смес от отлични арабика от Бразилия и Централна Америка и робуста от Югоизточна Азия.Плътно и подчертан вкус, с интензивен аромат перфектният профил на италиански тъмен аромат.
38,00 лв. Цена
КАПСУЛИ КОСТА-КАПУЧИНО...
  • Нов
Кафе

Любителите на еспресо предпочитат нашият легендарен Signature blend от 1971. Отне ни 112 опита преди да стигнем до този резултат, но определено си заслужаваше. Този уникален бленд е бавно изпечен за гладък и кремообразен, ядков вкус придружен от наситен аромат. Това превръща нашият авторски бленд в перфектното кафе за всеки повод.

100% от нашите кафеени зърна са Rainforest Alliance сертифицирани.

7,50 лв. Цена
КАПСУЛИ КОСТА-ЛАТЕ-ДОЛЧЕ...
  • Нов
Кафе
НЕУСТОИМ ЛАТЕ ВКУС: Тези Dolce Gusto съвместими ЛАТЕ капсули са създадени с нашия Costa Signature бленд за изкушаващ аромат на бисквитки и препечени ядки.
Dolce Gusto* СЪВМЕСТИМ: Насладете се на любимото си Costa кафе вкъщи - просто поставете една от капсулите във Вашата Dolce Gusto* машина, за да получите съвършената чаша кафе
*Dolce Gusto® и Nescafé®  са регистрирани търговски марки на Société des Produits Nestlé S.A. Costa Limited по никакъв начин не е свързана с Société des Produits Nestlé S.A., нито някой от тази компания или неин филиал е произвеждал или одобрявал този продукт по какъвто и да е начин
7,50 лв. Цена